Impact corporate logo design
Image default
Computers / Internet / Searching

Voipzeker

Ervaar het gemak en de kracht van VoIP telefonie 

Voice over IP is het nieuwe zakelijk bellen. Bij IP-telefonie wordt het internet of een ander IP-netwerk gebruikt om spraak te transporteren. Hierdoor wordt telefonie mogelijk op datanetwerken en ontstaat de mogelijkheid om de voorheen traditioneel gescheiden werelden van spraak en data samen te voegen.  

VoIP telefonie, veilig en betrouwbaar uit de cloud 

De diensten van VoIP telefonie zijn uitermate flexibel. VoIP telefonie groeit mee met uw bedrijf. U kunt op ieder moment uw abonnement up of downgraden. In de online portaal kunt u zelf alle aanpassingen doen in uw VoIP centrale. Of u nu een doorschakeling wilt instellen of het keuzemenu, het kan allemaal simpel en snel. U heeft geen lang lopende contracten met stilzwijgende verlengingen. Helder en transparant en gewoon maandelijks opzegbaar. Plug and Play! De VoIP toestellen zijn direct klaar voor gebruik. Aansluiten of het internet en u kunt meteen bellen. Heeft u hulp nodig bij het aansluiten? Dan komen de monteurs dat gratis doen. En tot sloten biedt VoIPZeker zorgeloos bellen. Met de Onbeperkt bundel kunt u voor een vast bedrag per maand vrij bellen naar alle vaste en mobiele nummers in Nederland. Geen verrassingen meer dus op de telefoonrekening.  

088 Nummer 

Een 088 nummer is een telefoonnummer voor zakelijke telefonie. Met dit nummer is het mogelijk iedereen te voorzien van een eigen doorkiesnummer. Veel bedrijven nemen tegenwoordig een 088 nummer voor een zakelijke uitstraling. Een onderneming straalt professionaliteit uit wanneer het beschikt over een 088 nummer. Dit is omdat het specifieke bedrijfsnummers zijn. Voor grote bedrijven met veel dochterondernemingen zijn 088 nummers ideaal. Een 088 nummer kan ook vanuit het buitenland gebeld worden, dit is met name belangrijk voor organisaties zoals transportbedrijven.  

 
Voor meer informatie over de mogelijkheden voor uw onderneming voor VoIP telefonie, wordt u door verwezen naar VoIPZeker. 

https://www.voipzeker.nl/telefoonnummers/088-nummers.html