Impact corporate logo design
Image default
Computers / Internet / Searching

Sportschool schoon houden

Om je bezoekers een goed beeld en een prettige sfeer te geven, is het belangrijk dat je ruimte er netjes en schoon uitziet. Dit is vooral van belang bij sportscholen. Veel mensen gaan hier sporten, raken bezweet, zitten aan de apparatuur en ga zo maar door. Hierdoor komen er veel bacteriën vrij in de sportschool. Je moet het hier dus regelmatig schoonmaken, want anders lopen je bezoekers snel een verkoudheid of een griepje op en dit willen we natuurlijk niet. Om je sportschool schoon te houden, kan je het best gebruik maken van professionele schoonmaakartikelen. Hieronder een aantal onderdelen die je kan schoonmaken.

Kleedkamers
Voor het reinigen van de kleedkamers is deodes een aanrader. Dit is een hygiënische reiniger met dennenparfum. Deze reiniger zorgt voor een hygiënische frisheid in de sanitaire ruimte als de douche en het toilet. Dit schoonmaakmiddel reinigt, desinfecteert en ontgeurt. Door de natuurlijke parfum die erin zit, kan je je bezoekers een echte wow factor geven. Bij het betreden van het toilet, de douches en de kleedkamers komen zij een heerlijke geur tegemoet.

Fitness apparatuur
Vrijwel het belangrijkste om schoon te houden is het fitnessapperatuur. Veel verschillende mensen raken dit aan, zweten erop en maken het niet altijd schoon na gebruik. Een echte hemel voor bacteriën dus. Voorkom dat mensen hier ziek van worden en dat je sportschool smerig wordt. Maak je apparatuur elke dag schoon met desinfecterende schoonmaakmiddelen. Zo dood je eenvoudig en snel alle bacteriën. Zorg er ook voor dat mensen verplicht een handdoek moeten gebruiken en dat ze na gebruik de apparaten schoon moeten maken met een desinfecterend doekje. Hang er overal voldoende op, zodat je bezoekers altijd na gebruik de apparatuur kunnen schoonmaken. Voorkom dat mensen ziek worden en probeer alles zo netjes en schoon mogelijk te houden. Zo straal je ook sfeer en professionaliteit uit.

http://fayon.nl