Menu

Schakel een loodgieter in voor uw nieuwe cv-ketel

December 21, 2017 - Computers / Internet / Searching
Schakel een loodgieter in voor uw nieuwe cv-ketel

 

Het zoeken naar een nieuwe cv-ketel kan een hele klus zijn. Daarom hebben wij in dit artikel beschreven hoe u uzelf veel moeite kan besparen door een aantal simpele tips. Zo bent u geen dagenlang bezig om de juiste ketel te vinden en heeft u straks niet de verkeerde ketel in huis.

Tip 1: Schakel de loodgieter in

Onze tip voor mensen die een nieuwe cv-ketel gaan aanschaffen of hebben aangeschaft is: schakel een loodgieter in. Deze vakman weet precies hoe uw cv-ketel het beste gemonteerd kan worden en hij kan deze dan ook exact voor uw gebruik afstellen, zodat u niet te veel betaalt voor onnodig verbruik. Door de juiste afstelling kan het bijvoorbeeld iets langer duren voordat het water warm is, maar u bespaart er wel enorm veel geld mee. Daarnaast is het verstandig om een loodgieter in te schakelen omdat hij ook het onderhoud voor u kan doen en dan precies weet hoe uw cv-ketel in elkaar zit.

Tip 2: Houd rekening met de toekomst

Bedenk van tevoren wat uw toekomst plannen zijn. Gaat u bijvoorbeeld binnenkort verhuizen (binnen 5 á 10 jaar) of bent u van plan uw kinderwens in vervulling te laten gaan, zorg dat dat u een ketel aanschaft met meer capaciteit. Dit is niet alleen fijn wanneer jullie achter elkaar willen douchen, maar u krijgt ook nog eens meer geld voor uw huidige huis. Dus zie het als een investering en koop – wanneer nodig en mogelijk – een grotere cv-ketel. Veel mensen kijken hier namelijk naar wanneer ze op zoek gaan naar een huis.

Heeft u een cv-ketel aangeschaft? SAM Loodgieter Leiden staat dag en nacht voor u klaar voor het onderhoud, reparatie en montage van uw cv-ketel. Bel ons en wij sturen een vakman zo snel mogelijk naar u toe!