Menu

Reparatie van alle soorten smartphones

May 5, 2018 - Computers / Internet / Searching
Reparatie van alle soorten smartphones

Iedereen heeft tegenwoordig wel een smartphone. Waar de ene persoon deze constant gebruikt om Facebook, Instagram of Snapchat te checken en om te appen, belt de ander er alleen mee, of speelt deze alleen spelletjes. Ongeacht het gebruik en de frequentie hiervan, smartphones zijn anno 2018 vrijwel onmisbaar geworden voor iedereen. Dit hoeft geen vervelende ontwikkeling te zijn, maar het is wel een prijzige ontwikkeling. Zo kost de iPhone X al ruim duizend euro. Natuurlijk zijn er ook minder bekende merken, die ook een stuk goedkoper zijn. Toch is het vervelend als deze kapot gaat. De investering in een nieuw model blijft namelijk prijzig. Gelukkig komt GSM Paradise hier om de hoek kijken. GSM Paradise zorgt er voor dat jouw smartphone zo lang mogelijk meegaat.

Bekende en minder bekende merken

In 2016 domineerde Samsung en Apple de markt van de smartphones. Bij elkaar hadden zij een marktaandeel van ruim 70%. De laatste twee jaar zijn ook de minder bekende merken in opkomst. Denk hierbij aan Huawei, Alcatel, LG, Sony, Nokia, Motorola en zelfs Xiaomi. Dit is een goede ontwikkeling, maar nog niet iedere telefoon reparateur is meegegaan met deze ontwikkeling. Zij beschikken dan ook niet over de kennis en kunde voor de reparatie van deze minder bekende smartphones, maar dit is gelukkig niet het geval bij GSM Paradise. Hier kunt u terecht voor de reparatie van vrijwel ieder merk. Denk hierbij aan de reparatie van scherm, behuizing, accu of oplaadpunt en het herstellen van waterschade.

Beter voorkomen dan genezen

Alhoewel het laten repareren van een telefoon goedkoper is dan het aanschaffen van een nieuwe, blijft het zonde als deze beschadigd raakt. Je kunt natuurlijk een verzekering van een tientje per maand nemen. Maar je kunt ook jouw eigen verzekering creeren, voor een klein eenmalig bedrag. Deze verzekering fungeert tevens als accessoire, daar het namelijk een telefoonhoesje is. GSM Paradise verkoopt namelijk ook diverse telefoonhoesjes. Bekijk onze collectie!

https://www.gsm-paradise.nl/