Impact corporate logo design
Image default
Computers / Internet / Searching

Professionele website laten maken

Een website laten maken is iets waar je niet onderuit kunt als je een eigen bedrijf gaat beginnen. Niet alleen moet een website mooi zijn, deze moet ook goed vindbaar zijn en gemakkelijk in gebruik. Bij SiteToGo weten als geen ander wat er allemaal nodig is om een mooie, goed vindbare en professionele website te maken.

Een website laten maken die hoog in Google staat

Heb je al een mooie, goed vindbare website laten maken dan kan SiteToGo jou helpen om met deze website meer bezoekers, meer leads en meer klanten te trekken. Dit kan op vele manieren. Samen met jou bepaalt SiteToGo de perfecte strategie. Zo kun je door SiteToGo bijvoorbeeld een gratis website en internet marketing scan uit laten voeren. Zo weet je precies waar je staat ten opzichte van jouw concurrenten en krijg je perfect in beeld waar jouw kansen liggen. Door kritisch naar de content van jouw website te kijken en hun jarenlange ervaring, is SiteToGo in staat jouw website te verbeteren en de conversie van jouw website te verhogen. Ook kan SiteToGo helpen jouw website hogere in de zoekresultaten van Google te krijgen door middel van Google AdWords. En heb je weleens gehoord van remarketing? Bij remarketing worden er cookies geplaatst als bezoekers op jouw website zijn geweest. Hiermee kunnen ze vervolgens mensen op het internet volgen. Met subtiele maar zeer herkenbare banners worden mensen steeds geconfronteerd met jouw website. Uit onderzoek blijkt dat remarketing 70% meer kans geeft op verkoop. Ook dit kan SiteToGo voor jou realiseren. Alles in overleg en samenspraak op een manier die bij jou past.

SiteToGo

Je kunt niet alleen jouw website laten maken door SiteToGo, ook voor meer diensten kun je bij hun terecht. Denk bijvoorbeeld aan logo’s en drukwerk. SiteToGo is een full-service marketing bureau met meer dan 16 jaar ervaring met logo’s, huisstijlen en allerlei ander grafisch werk. Dus niet alleen voor een website maar ook voor logo’s en drukwerk kun je bij hen terecht. Denk bijvoorbeeld aan visitekaartjes, flyers, briefpapier, spandoeken, borden, enveloppen en nog veel meer. Wat je ook wenst, SiteToGo zorgt ervoor dat je een onuitwisbare indruk achterlaat.