Menu

Pluk de voordelen van 3D animatie video

October 20, 2017 - Computers / Internet / Searching
Pluk de voordelen van 3D animatie video

Pluk de voordelen van 3D animatie video

Steeds meer commerciële websites maken gebruik van 3D animatie video’s. Animaties zien er leuk uit, maken een professionele indruk achter en zijn voor veel doeleinden geschikt. Belangrijker is echter dat ze doen wat ze moeten doen: ze overtuigen de kijker en zorgen dat je boodschap beklijft.

Of je nu de unique selling points van je product wilt duidelijk maken, beleid wilt toelichten, of procedures uitleggen, met 3D animatie video’s komt je verhaal veel beter over.

Soorten animatie video’s

Er zijn diverse soorten animatie video’s. De belangrijkste zijn 2D/3D animaties, de whiteboard animatie en de explanimation. Bij de whiteboard animatie worden, terwijl de voice over het verhaal vertelt, door een hand toepasselijke illustraties getekend. Doordat dit een heel natuurlijk beeld is, staat je publiek meer open voor de boodschap. Explanimations zijn korte video’s van ongeveer anderhalve minuut waarin iets ingewikkelds wordt uitgelegd.

3D animatie inzetten

Elk van deze animatie vormen heeft zijn voor- en nadelen en zijn afhankelijk van de context en doelgroep meer of minder geschikt voor jouw boodschap. Voor een relatieve leek kan het lastig zijn de juiste keuze te maken.

Donker Media uit Eindhoven is gespecialiseerd in 3D animatie video’s. Dit animatiebureau heeft zelfs een heel eigen studio. De animatoren van Donker Media werken nauw samen met communicatiedeskundigen om video’s te produceren die perfect geoptimaliseerd zijn voor jouw bedrijf, jouw publiek, jouw product en jouw doelstellingen.

Deze gepassioneerde professionals praten je graag bij over de mogelijkheden. Kom eens langs voor een kop koffie (of thee) en laat je rondleiden door onze studio. Maak een afspraak via mail, of telefonisch via 040-744 02 52

https://donkermedia.nl/3d-animatie/