Impact corporate logo design
Image default
Computers / Internet / Searching

Nieuwe muziek uit de maand maart

De maand maart is een maand die bijzonder mooi genoemd kan worden. Het begin van de lente is niet de reden dat het een bijzonder mooie maand is, maar er is wel een hoop nieuwe muziek uitgebracht. Terwijl artiesten zoals Justin Bieber en Nick Jonas een nieuw album uitbrachten, heeft een artiest als Lana Del Rey ook weer eens van zich laten horen. In dit artikel wordt een deel van de nieuwe muziek uit maart 2021 beschreven.

 

Nick Jonas

Op 12 maart 2021 kwam Nick Jonas met zijn derde soloplaat genaamd Spaceman. Het eerste, gelijknamige nummer van de plaat is al eerder verschenen. Jonas schreef vooraf op Instagram het volgende: “Ik heb zoveel zin om deze reis met jullie aan te gaan”. Hij gaf aan het album gemaakt te hebben terwijl hij deed wat velen het afgelopen jaar deden: thuiszitten, wennen aan het nieuwe normaal en hopen op betere dagen. Op het nieuwe album onderzoekt de zang vier thema’s: afstand, compassie, euforie en toewijding. De artiest geeft aan dat muziek altijd een verbindende rol heeft gespeeld en hielp met heling. Hij hoopt dat deze muziek de luisteraar kan helpen met zijn of haar reis door ruimte en tijd.

Spaceman is op veel plekken te horen, maar het snelste is natuurlijk radio luisteren via internet.

 

Lana Del Rey

Nick Jonas is niet de enige met een nieuw album. Lana Del Rey heeft haar nieuwe album Chemtrails Over The Country Club uitgebracht. Het album moest eigenlijk vorig jaar al verschijnen, maar het liep verschillende keren vertraging op. De eerste keer omdat Lana Del Rey nog niet helemaal tevreden was met het resultaat. Later kwam daar nog eens het coronavirus bij. Het album Chemtrails Over The Country Club bevat 11 nummers. De single Let Me Love You Like A Woman staat er ook op. Lana Del Rey, oftewel Elizabeth Grant brengt alweer haar zesde album uit. Haar vorige album Norman Fucking Rockwell uit 2019 werd door recensenten gezien als een van de beste werken van dat kalenderjaar. Waar is Del Rey haar album te beluisteren?  Het album komt vaak voorbij op internet, dus je kan online radio luisteren.

http://radio-luisteren.nl