Impact corporate logo design
Image default
Computers / Internet / Searching

Middel tegen migraine

Heeft u soms of regelmatig last van gezichtsvelduitval, tintelingen aan één kant van het lichaam, krachtverlies, zien van lichtflitsen, vlekken of sterretjes, spraakstoornissen en houd dit voor langere tijd aan. Dan kan het zijn dat u last heeft van een migraine aanval. De kenmerken hiervan is dat het in aanvallen komt, de aanvallen hebben duidelijk een begin en een einde, de hoofdpijn is heftig bonzend of kloppend, de pijn zit zoals gezegd aan één kant van het hoofd, misselijkheid of braken, overgevoeligheid voor licht of geluid en vaak ook voor geuren, de lichamelijke inspanning is onmogelijk en verergert de pijn, en de duur houd aan tot enkele dagen.

Bovenstaande kenmerken en bijverschijnselen zijn allemaal heel vervelend en naar, daarnaast wordt migraine ook niet altijd even serieus genomen. Dit vaak door de mensen die het niet kennen, nooit hebben gehad of niemand kennen die het hebben. Dit kan vervelende gevolgen hebben in het privé leven maar ook op het werk. Je wordt vaak niet serieus genomen, terwijl je er zelf vrij weinig aan kan doen. De migraine kondigt zicht van te voren vaak aan, bij iedereen is dit anders, maar de manier waar op blijft per persoon vaak veelal het zelfde. Het lichaam waarschuwt dan voor wat er gaat komen. Dit is het juiste moment om er wat aan te doen, althans wat er aan gedaan kan worden. Vaak wordt de migraine lichtelijk verzacht met medicijnen die op tijd in genomen dient te worden.

Werken de medicijnen niet altijd, dan is er misschien een andere (tijdelijke) oplossing om de problemen van migraine (gedeeltelijk) weg te nemen. Je kunt hierbij denken aan botox tegen migraine. Botox kennen velen van ons voor het lippen opvullen met hyaluronzuur. Maar dit is niet de enige manier waarvoor botox gebruikt kan worden.

Botox kan je gebruiken tegen migraine of spanningshoofdpijn. Door botox in het voorhoofd te spuiten worden de spieren slappen en verdwijnen veel spanning in het hoofd, nek en schouders. Dit zorgt er echter niet voor dat de migraine helemaal verdwijnt of nooit meer terugkomt. Maar het vermindert de intensiteit van de pijn en het aantal aanvallen.

http://faceland.nl/