Impact corporate logo design
Image default
Computers / Internet / Searching

Microsoft Office 2016

Microsoft Office 2016 werkt op Windows 7 en latere besturingssystemen. Het is de laatste versie van Microsoft Office en de opvolger van Microsoft Office 2013. U hoeft dit office pakket eenmalig aan te schaffen om er vervolgens jaren lang plezier van te kunnen hebben. Zowel bedrijven als thuisgebruikers hebben genoeg aan dit Office pakket. Office 2016 is overigens ook voor Mac beschikbaar.

Wat is Microsoft Office 2016?

Microsoft Office 2016 is de meest uitgebreide versie. In dit pakket zitten de bekende programma’s zoals: Excel, Powerpoint en Outlook. En de overige Office programma’s zoals: Access, OneNote en Publisher. Alle bestanden/documenten, gemaakt in Microsoft software, kunt u probleemloos met elkaar delen en openen. U ziet alles juist weergegeven. Bij gratis versies zoals OpenOffice en LibreOffice is de kans groot dat er zich, bij het delen, problemen voordoen. Denk hierbij aan het niet juist weergeven van de opmaak. Vooral voor bedrijven kan dit problemen veroorzaken. Het is hierbij ook belangrijk om te onthouden dat Outlook de standaard e-mailapplicatie is voor bedrijven.

Nieuw in 2016

Er zijn een aantal dingen nieuw in Microsoft Office 2016. Zo kunt u bestanden direct in de cloud maken, openen, bewerken en bewaren. Verder is het standaardthema veranderd en is het niet meer mogelijk om naast Microsoft Office 2016 een oudere versie te gebruiken. Als u Microsoft Office 2016 installeert worden oudere versies opgespoord en uiteindelijk verwijderd.

Als u bij ons Office 2016 koopt, ontvangt u uw unieke licentiecode via de mail. U downloadt Microsoft Office 2016 zelf via de server van Microsoft. Vervolgens vult u de, de door ons gestuurde, licentiecode in en u kunt direct aan de slag. De versie is geheel legaal en uiteraard ongebruikt. Hierdoor krijgt u geen malware op uw computer door illegale downloads en ook geen juridische problemen met auteursrechtenorganisaties.

Als u tegen problemen aanloopt bij het installeren van Microsoft Office 2016 kunt u gebruik maken van onze gratis ondersteuning. Op afstand kijken wij met u mee en zorgen ervoor dat we er samen uit komen. Wij hebben veel tevreden klanten dankzij onze extra dienstverlening!