Impact corporate logo design
Image default
Computers / Internet / Searching

Lichaamsdroger in plaats van een handdoek

Lichaamsdroger in plaats van een handdoek

 

Schoon blijven willen we allemaal. Dit doen we door te douchen. Nu is douchen niet moeilijk. Je zet de kraan aan op een bepaald warmte, gaat eronder staan, je wast en spoelt en geniet nog even van de warme stralen. Dan kan je de kraan weer uitzetten. Afdrogen is voor sommige mensen echter wel wat moeilijker. Voornamelijk ouderen kunnen lastig zichzelf compleet afdrogen. Dit omdat sommige lichaamsbewegingen gewoon niet meer gaan. Denk dan aan het bukken of balanceren. Ook voor mensen met bewegingsziekten is het soms lastig, maar je wil wel gewoon veilig douchen. Het gebruik van een handdoek is al helemaal niet fijn als je last heb van huidproblemen.

Een ideale oplossing is de lichaamsdroger. Dit is een apparaat die je in elke hoek van de douche kan ophangen. Het gaat van boven naar beneden en er zitten allemaal gaten in waar een warme en aangename luchtstroom uit komt. Hierdoor hoef je jezelf niet meer af te drogen met een handdoek en kunnen alle onhandige bewegingen achterwegen blijven. Ideaal. Je zet de douche uit en de lichaamsdroger aan.

De lichaamsdroger wordt eigenlijk al best wel lang gebruikt. Vaak in wellness centra, verpleeghuizen, revalidatie klinieken en nog meer.

Het scheelt ook niet alleen moeite, maar ook geld. Omdat je geen handdoeken meer gebruikt bespaar je op water en gebruik je ook gelijk minder zeep. De lichaamsdroger is dus ook nog eens goed voor het milieu.

Het enige nadeel is dat je de lichaamsdroger moet laten installeren door een elektricien. Dat is veiliger, maar helaas niet goedkoper. Het zorgt er wel voor dat het gewoon goed zit en zonder gevaren in gebruik kan worden genomen.

Het gebruik is ook nog eens super simpel. Als je klaar ben met douchen, hoef je alleen maar op een knop te drukken. Binnen een paar minuten ben je helemaal droog en heb je jezelf de moeite en geld bespaart. Super handig dus.

https://lavicta.nl/