Impact corporate logo design
Image default
Computers / Internet / Searching

Klussen in quarantainetijd

Er wordt druk geklust in Nederland op het moment. Door de lock down zitten we natuurlijk allemaal thuis. De meeste mensen moeten echter wel gewoon werken, maar besparen heel veel tijd doordat ze nu geen reistijd hebben, waardoor ze toch een uur tot wel 3 uur per dag extra hebben. Daarnaast zijn er mensen die normaal in de horeca, in de speciaalzaak of in de fabriek werken, die nu niks te doen hebben, omdat ze niet van huis kunnen werken. En iedereen heeft wel klusjes om te doen, die eigenlijk al een hele tijd geleden gedaan hadden moeten worden, maar die door gebrek aan tijd en / of zin zijn blijven liggen. Daarvoor is nu meer dag genoeg tijd voor! En heel veel anders hebben we op het moment ook niet te doen.

Bij mij thuis is dat klusje het leggen van laminaat op de slaapkamers. In december hebben we het laminaat gekocht en nu, 4 maanden later, ligt het er nog steeds niet in. Nu in de quarantainetijd kunnen we er niet meer omheen en zullen we het dan ook gaan leggen.

Nu hebben wij het geluk dat we alles van tevoren al gekocht hadden. Maar als je een klusje hebt, waar je hele specifieke dingen voor nodig hebt, zoals Stoelhoeken en Balkdragers, dan loop je tegen een probleem aan. Je hebt het niet in huis. Natuurlijk kun je even langs de plaatselijke bouwmarkt gaan, maar veel mensen voelen zich hier niet fijn bij. Zij gaan alleen naar buiten voor de noodzakelijke boodschappen en laten de rest voorlopig even zitten. Dit hoeft gelukkig niet, want je kunt ook online dit soort producten kopen! Het vereist iets meer kennis van jezelf of iets meer onderzoek, want je kunt het natuurlijk online niet aan een werknemer vragen wat je nodig hebt, maar het is zeker een fijne optie. Dan kan jij lekker meteen beginnen aan jouw klus!

 

https://www.bnvtools.nl/