Impact corporate logo design
Image default
Computers / Internet / Searching

Kartonnen dozen voor iedere situatie

De perfecte kartonnen dozen worden in menige situatie nog wel eens gemist. Het formaat past niet bij hetgeen waarvoor u de dozen wilt gebruiken, of de kwaliteit laat te wensen over. Dit zijn zorgen die zich niet langer hoeven voordoen. 

Dozenhal beschikt over een uitgebreid assortiment, waar uit meer dan 2500 verschillende formaten kan worden gekozen. De zoektocht naar de gewenste doos wordt u zo makkelijk mogelijk gemaakt door het geavanceerde zoeksysteem dat Dozenhal heeft geïmplementeerd.

Zoek op het gewenste formaat, waarna er vrijwel direct een offerte wordt opgesteld. U krijgt niet alleen direct zicht op de mogelijke kosten, maar ook op het product zelf door middel van een gedetailleerde productfoto.

Dozenhal stopt daar echter nog niet op het gebied van service, aangezien ze nog veel meer te bieden hebben.

Meer dan alleen kartonnen dozen

Wellicht liggen kartonnen dozen niet meteen als het meest spannende product in de oren. De service van Dozenhal weet dit echter naar een hoger niveau te tillen. Zo bieden zij, naast het assortiment kartonnen dozen, bijbehorend verpakkingsmateriaal om bepaalde dozen dicht of vast te maken. Denk hierbij aan tape en dispensers, folies, zakken en diverse andere artikelen. Met behulp van deze producten verzekeren ze een secure verzending, die tevens door Dozenhal zelf wordt verzorgd.

Een persoonlijke ‘touch’

Als klap op de vuurpijl is het mogelijk om uw aangeschafte dozen te laten bedrukken door Dozenhal. Met gebruik van de eigen drukwerkservice maken zij het, tegen een kleine vergoeding, mogelijk iedere bestelling te personaliseren. Dit kan enorm van pas komen wanneer u met een zakelijke verzending het logo van uw bedrijf op de doos wil laten zien. Dit geeft een eigen identiteit aan iedere verzending, iets wat zeker wordt gewaardeerd in de huidige markt.

Dozenhal

Als de nieuwsgierigheid bij u volledig is opgebloeid omtrent het brede assortiment aan producten en diensten van Dozenhal, aarzel dan niet om de website eens zelf te bekijken. Dit is allemaal mogelijk via dozenhal. Hier zal het personeel hun uiterste best doen om u van aanvullende informatie te voorzien. Naast Nederland richt Dozenhal zich ook op de Belgische markt.