Impact corporate logo design
Image default
Computers / Internet / Searching

Hoe de winst van Biden Amerika beinvloedt

 Na een spannende verkiezing die dagen heeft geduurd, hebben verschillende nieuwssites bekend gemaakt dat het uiteindelijk toch Biden is geworden als president van de Verenigde Staten. Veel mensen zijn hier heel erg blij mee. Biden belooft een betere Amerika waar er voor elke Amerikaan wordt gezorgd. Dit is voor veel mensen een grote opluchting, omdat veel mensen het gevoel hadden dat er niet genoeg werd gezorgd voor Amerikanen. Nu met Biden, moet alles goed komen. Volgens een andere nieuwssite zijn er ook mensen die niet zo blij zijn met Biden. Volgens deze mensen ging het goed met het land onder de leiding van Trump, waar geen verandering in had moeten worden gebracht.

Na de verkiezingen,waren veel mensen bang voor de straten van de Verenigde Staten. Ramen werden dichtgetimmerd, en meer wapens werden aangeschaft. Velen dachten dat er een burgeroorlog zou komen, waardoor de verkiezingen extra spannend waren. Maar sinds het bekend is gemaakt dat Biden president is, is het toch wel rustig in het land. Veel nieuws horen we er in Nederland in ieder geval niet over, wat meestal betekent dat het best goed gaat met het land.

Zo niet, dan waren we allang op de hoogte.  Sinds 2020 zo’n raar jaar is met de corona pandemie en ook nog eens de rellen die in Amerika ontstonden, vreesden velen het ergste. Een burgeroorlog waar bommen werd gegooid en veel gewonden vielen was iets wat bijna elke Amerikaan in gedachte had.

Na de verkiezingen was er ook nog een tijdje dat ex-president Donald Trump naar de rechter was gestapt, omdat hij zei dat er sprake was van fraude. Nu er geen bewijs is gevonden, lijkt het erop dat de Republikeinen toch hebben verloren. Dit houdt Trump echter niet tegen. In 2024 gaat hij weer meedoen, zegt hij trots, in de hoop dat hij weer wint.

 

 

http://redactie24.be