Impact corporate logo design
Image default
Computers / Internet / Searching

Haar trends mannen

Haartrends voor vrouwen worden vaak besproken maar mannen? De Heren kunnen natuurlijk niet achterblijven. Als man zijnde wil je er natuurlijk trendy bij lopen dus is het belangrijk dat je een trendy kapsel hebt. Heb je al meerdere jaren het zelfde kapsel en wil je eindelijk een keer wat anders proberen? Dan is deze blog voor jou. In deze blog gaan wij je vertellen wat de haartrends zijn van 2020.

De high fade veranderd naar de low fade.

2018 en 2019 stonden in het teken van de hoge fade. Deze inspiratie kwam voornamelijk voort uit de hitserie Peaky Blinders. Een high fade is de opgeschoren zijkant die overloopt van kort naar lang.  Dit jaar mag het allemaal een stuk natuurlijker. De low fade is de trend van 2020. Dat betekent dat de zij- en achterkant kort is maar loopt het al eerder op naar meer haar.

Naturel

In 2019 zagen we deze trend al tot stand komen maar in 2020 zal deze trend niet weg te denken zijn. Stop met het gebruiken van kilo’s gel en wax. Ga voor een pomade of mud en stijl je haar naar zijn natuurlijke valling. Werk niet die ene kruin weg en probeer niet je golvende haar strak naar achter kammen. Omarm je imperfecties en geniet van je haar hoe het is.

Tijd voor een nieuw coupe

De stad die voor loopt op haarmode is Delft. Kapsalon in delft staan bekend om hun unieke creaties en modieuze kapsel. Wereldwijd wordt er inspiratie gehaald uit de haarmode die in Delft afspeelt. Bij een bezoek aan de stad is het zeker waard om een te zoeken naar een kapper. Woon je in de buurt van delft en wil je graag een trendy kapsel? Zorg dan dat je naar een herenkapper delft[DJ1] bezoekt en laat je zelf verassen door de beste kappers in het vak.

 [DJ1]

https://www.onekappers.nl/