Impact corporate logo design
Image default
Computers / Internet / Searching

goedkope gebruikte computers en laptops

 

Als u op zoek bent naar gebruikte computers en laptops kunt u terecht bij Naicom Systems. U zult niet merken dat de refurbished computers en laptops 2e hands zijn. 

 

Naicom systems 

Naicom Systems is een klassieke computerwinkel. Het bedrijf verkoopt computers en laptops, maar ook componenten, randapparatuur en printercartridges. Het bedrijf verkoop ook gebruikte computers en laptops. Gaat de computer of laptop kapot? Geen probleem, u krijgt namelijk 12 maanden garantie. 

 

Goedkope gebruikte computers en laptops 

Naicom systems heeft gebruikte computers en laptops in het assortiment die niet onder doen voor nieuwe apparaten die doorgaans met een hoog prijskaartje in de winkel liggen.  De computers en laptops worden door de specialisten van Naicom Systems uitvoerig getest en vakkundig geassembleerd. Hierdoor wordt uw gebruikte computer of laptop gebruiksklaar gemaakt. Hierdoor beschikt u over software als Windows, een antivirus programma, open office en nog veel meer softwareprogramma’s. 

 

Refurbished computers en laptops 

Een computer kopen doet u natuurlijk niet iedere dag. Naicom systems bekijkt uw wensen en het geld dat u maximaal wilt uitgeven voor een gebruikte computer of laptop en geeft u op basis hiervan het beste advies. De gebruikte computers en laptops worden van A tot Z nagekeken en geassembleerd door de specialisten van Naicom systems. 

 

Voor goedkope gebruikte computers en laptops kunt u terecht bij Naicom Systems. De computers zijn refurbished en voorzien van de nieuwste software en updates.  Kijk op de website van Naicom Systems voor het actuele aanbod in gebruikte computers en laptops.

http://www.naicom.nl/gebruikte-computers-en-laptops/