Impact corporate logo design
Image default
Travel

Glamping in Europa

Oei! De zomervakantie is al dichterbij dan je denkt. Tijd om vakantieplannen te maken. Het mag weer!

Onze tip voor 2022: glamping in Europa. Wat dat is en waarom je dat moet willen? Dat zullen we je vertellen.

Wat is glamping

Glamping wordt wel omschreven als kamperen in luxe. Maar eigenlijk doet die omschrijving de glamping vakantie tekort. Glamping is de perfecte mix van een hotel of vakantiehuisje en kamperen. Je hebt van beide namelijk wel de voordelen, maar niet de nadelen. Bij glamping geniet je van de natuur en het buitenleven, zoals je dat op de camping zou doen.

Maar je doet dit wel vanuit een kampeeraccommodatie die al op je staat te wachten bij aankomst. Geen krakkemikkige tent, maar een robuuste safaritent, lodge of een huisje dat ook nog eens helemaal is ingericht. Echte bedden, een keuken en vaak ook prive sanitair. Perfect voor een ontspannen vakantie!

Alleen de beste vakantieparken en campings

Het enige wat glamping nog leuker maakt dan de accommodatie is de plek waar deze is opgebouwd. Als je kiest voor een glamping vakantie in Europa via www.glampings.com kies je voor een accommodatie op de betere vakantieparken die er in Europa te vinden zijn. Van Spanje en Frankrijk, tot Italië en Duitsland. Of natuurlijk gewoon een glamping in Nederland.

Het ene vakantiepark is perfect om lekker met zijn tweetjes te genieten, de andere aanbieder richt zich juist op gezinnen met kinderen. Maar welke soort je ook uitzoekt, je kunt er op rekenen dat de glamping-aanbieders behoren tot de besten van hun soort.

Zoek en boek in een paar klikken

Omdat een vakantie bedoeld is om tot rust te komen, hebben we onze site zo ingericht dat het zoeken en boeken van een glamping in Europa zo eenvoudig mogelijk is. Dat we deze belofte waarmaken, dat kun je natuurlijk maar op een manier ervaren. Bezoek daarom vandaag nog onze site en boek direct je glamping vakantie in jouw favoriete vakantieland in Europa.