Impact corporate logo design
Image default
Computers / Internet / Searching

Genieten in eigen tuin voor weinig geld

Genieten in eigen tuin voor weinig geld

De zomer is weer in zicht. Dat betekent dat we weer massaal kunnen genieten van het zonnetje in onze eigen tuin. Over het algemeen heeft iedereen de basis dingen in zijn of haar tuin. Zo zit je zelden in een tuin zonder een tuinset, loungeset en planten.Helaas laten veel huishoudens een aantal luxe tuinartikelen achterwege. Zij denken onterecht dat het erg veel geld kost. Luxe spullen voor in de tuin hoeven niet altijd veel geld te kosten.  Althans, als je voor de opblaasbare varianten gaat dan.

 

Bootje varen

Nederland staat bekend om de vele grachten en riviertjes. Veel woningen zijn daardoor gebouwd aan het water. Als je een tuin hebt dat op het water uitkijkt, dan is een boot onmisbaar. In de zomer kan je er namelijk mooie rondjes meevaren. De prijs van een echte boos kan aardig oplopen. Maar de opblaasbare variant daarentegen kost aanzienlijk minder.

 

Zwemplezier

Niet iedereen woont natuurlijk aan het water. Will je toch wat waterplezier in je tuin? En is een inbouwzwembad ver buiten je budget? Dan kies je voor de opblaasbare varianten. Een opblaas bubbelbad of zwembad zorgt voor net zoveel ontspanning als die van een echt zwembad. Alleen dan bespaar je er in dit geval natuurlijk heel wat geld mee.

 

Glijbaan

Als je kleine kinderen hebt, dan kun je een glijbaan toevoegen. Glijbanen zijn relatief goedkoop vergeleken met de aanschaf van een zwembad zelf. Maar nu je toch wat goedkoper bezig bent, kies je beter voor een opblaasbare glijbaan. Dat past dan namelijk stukken beter bij het geheel.

 

Voor vrijwel alle luxe tuinartikelen bestaat een opblaasbare variant. Die zijn stukken goedkoper en werken net zo goed. Als je tuin aan het water ligt, dan is een opblaasboot ideaal. En voor in de tuin zelf werkt een opblaas bubbelbad net zo ontspannend als andere soorten jacuzzi’s         

 

https://www.opblaasbare-bubbelbaden.nl/