Impact corporate logo design
Image default
Computers / Internet / Searching

Elektrische radiatoren

 

Iedereen heeft een radiator in huis voor de verwarming. Veel van de standaard kachels zijn echter niet mooi en kunnen in de weg staan. Als de kachel namelijk groot en breed is, kan hij nog zo strak bevestigd worden met de radiator beugels, alsnog zal hij een stuk uitsteken. Dit kan een interieur minder mooi maken. Het is natuurlijk zonde als je goed hebt nagedacht over je gehele interieur en mooi meubilair hebt, maar dat een elektrische radiator met een snoer of de radiator beugels het geheel verpesten.

 

Infrarood panelen

Wanneer je uiterlijk belangrijk vindt, is het een goed idee om over infraroodpanelen na te gaan denken. Dit is een type elektrische radiator dat werkt met infraroodstraling. De Loodgietshop biedt naast hun gebruikelijke aanbod van radiator beugels, handdoek radiatoren en elektrische radiatoren ook deze panelen aan sinds kort. De panelen worden gemaakt door de Duitse fabrikant Masterwatt, die ook esthetische aspecten belangrijk vindt. Hierdoor zijn de infrarood panelen zo ontwikkeld dat ze in een stijlvol interieur passen. Je hoeft hierdoor niet langer je kachel te verbergen achter meubels, maar je kunt hem juist aan de muur hangen als kunst. De infrarood panelen zijn er in verschillende afmetingen, materialen en kleuren. Hierdoor kun je altijd een type uitkiezen dat bij je eigen stijl past. Kies voor een subtiel, klein exemplaar of kies juist voor een groot exemplaar met een opvallende kleur. Gasten die je ontvangt zullen waarschijnlijk eerst niet eens doorhebben dat het om een elektrische radiator gaat!

 

Kies snel een geschikt exemplaar uit!

Laat je niet langer tegenhouden door het uiterlijk van elektrische radiatoren en schaf snel een infrarood paneel aan. De medewerkers van de Loodgietshop zullen je graag bijstaan bij de keuze en je adviseren over bijpassende radiator beugels en op welke manier je het paneel het beste kan ophangen. Naast dat de Loodgietshop een breed assortiment heeft aan elektrische radiatoren, handdoek radiatoren en beugels zijn zij namelijk ook uitermate gespecialiseerd in het geven van advies. Twijfel dus niet langer en schaf snel een elektrische radiator van de Loodgietshop aan!