Impact corporate logo design
Image default
Computers / Internet / Searching

Een promotie op één van de populairste websites

De populariteit van adverteren op Bol is de afgelopen jaren erg toegenomen. Niet gek als je je bedenkt dat Bol.com is uitgegroeid tot één van de grootste online webshops van dit moment. Op Bol is het mogelijk om tweedehandse artikelen en nieuwe producten te verkopen. Het is ook mogelijk om je producten alleen te promoten via hun website. De voordelen daarvan hebben we voor je op een rij gezet.

Wat maakt het aantrekkelijk

Allereerst is de populariteit van Bol enorm.  En daar heb ook jij voordeel van na het plaatsen van een advertentie. Het bereik van de webshop is namelijk erg groot. De perfecte manier om een groot deel van je doelgroep te bepalen is dus via Bol adverteren.

Naast het feit dat je meer van je doelgroep bereikt, verbetert adverteren via het platform ook je vindbaarheid in zoekresultaten. Aangezien tegenwoordig vrijwel alles via het internet gebeurt, is dit een groot voordeel.

Niet alleen voordelen

Echter zitten er niet alleen voordelen verbonden aan adverteren op Bol. In vergelijking met andere webshops en platformen ligt de prijs hier stukken hoger. De prijzen op Bol hangen natuurlijk af van je doelstellingen en je wensen. Maar je kunt er in ieder geval van uit gaan dat de prijs minimaal 50 Euro per display zal bedragen voor een advertising campagne. De prijs per klik voor sponsorde producten kun je zo laag houden als je zelf wil. Zolang je het maar slim aanpakt.

Bol.com behoort tot één van de populairste webshops van het land. Het grote bereik zorgt er voor dat veel merken hun producten op die site graag promoten en aanbieden. Een ander voordeel is dat je door het promoten via Bol ook  beter vindbaar wordt in zoekopdrachten.  Ondanks de relatief hoge kosten die het met zich meebrengt, is het desondanks toch aan te raden.


https://www.economy.nl/