Impact corporate logo design
Image default
Computers / Internet / Searching

Drie momenten waarop de meeste smartphones kapot gaan

Drie momenten waarop de meeste smartphones kapot gaan

Het is misschien wel het ergste wat je telefoon kan overkomen: een enorme barst in het scherm. Als je onbeschermde telefoon gevallen is met een barst als gevolg, dan ben je overduidelijk te laat. Huawei, Nokia, Samsung en bijvoorbeeld Iphone hoesjes zijn overal te koop. Waarom laten mensen het dan tot zover komen? Daar is eigenlijk maar één simpele reden voor. De meeste mensen denken namelijk dat zij zo zorgvuldig omgaan met hun spullen, dat een telefoon hoes niet nodig is. Dat is echter de verkeerde gedachtegang. Telefoons vallen namelijk op de meest onverwachte momenten het hardst.

 

Sporten

De meeste telefoons lopen op de sportschool flink wat schade op. Veel sporters vergeten soms hun dat zij zich inspannen met een telefoon op zak. Daardoor laten sommige mensen hun telefoon tijdens het hardlopen vallen. Het komt ook vaak voor dat Dumbells na het trainen per ongeluk op een telefoon  wordt neergelegd.

 

Uitgaan

Tijdens het uitgaan kun je er vaak niets aan doen dat je telefoon valt met een ernstige barst als gevolg. Het zijn vaak andere stappers die onbewust tegen je aanlopen waardoor je telefoon op een ongelukkige manier valt. Dat is een ongeluk die niemand van te voren kan zien aankomen.

 

Strand

Op het strand je telefoon laten vallen kan geen kwaad. Ten minste, als die op het zand belandt dan. Maar het ongeluk gebeurt vaak na je bezoek aan het strand. De meeste strandbezoekers proberen dan het zand te verwijderen van hun smartphone. Helaas laat een groot deel van de mensen hun telefoon juist dan per ongeluk vallen.

 

Hoesjes Iphone, Huawei, Samsung en bijvoorbeeld van de Nokia zijn overal te verkrijgen. Toch maakt lang niet iedereen daar gebruik van met soms ernstige barsten op telefoonschermen als gevolg. De meeste mensen denken namelijk dat de kans klein is dat zij hun telefoon ooit laten vallen. Maar juist zij krijgen te maken met kapotte telefoon schermen tijdens het sporten, uitgaan of na een bezoek aan het strand.

 

https://iphonehoesjes.nl/