Impact corporate logo design
Image default
Computers / Internet / Searching

De Nederlandse Provider hosted telefonie

Hosted telefonie van De Nederlandse Provider is de toekomst van zakelijk bellen, na het schrappen van de oude techniek. Hosted telefonie heeft ontzettend veel voordelen waar jouw organisatie van kan genieten als ze kiest voor De Nederlandse Provider. In deze tekst zullen wij snel en duidelijk uitleggen van welke voordelen jouw organisatie kan genieten als ze kiest voor hosted telefonie, vervolgens zullen wij je ervan overtuigen om hosted telefonie te regelen voor jouw organisatie van de Nederlandse Provider, omdat wij simpelweg dé beste keuze zijn voor de zakelijke telefonie van jouw organisatie. Onze service is duidelijk, snel en betaalbaar. De telefoonkosten zullen omlaag gaan en de tevredenheid van jouw organisatie omhoog met hosted telefonie!

De voordelen van hosted telefonie

Zoals wij net al genoemd hadden, heeft hosted telefonie ontzettend veel voordelen ten opzichte van de verouderde techniek waar een groot deel van zakelijk Nederland nog steeds mee belt. Jouw organisatie zal een van de eersten zijn die kan genieten van de vele voordelen van hosted telefonie, en het zal ze bakken met geld besparen. De reden dat hosted telefonie zo goedkoop is, komt doordat de telefooncentrale nu in de cloud zit. Wat houdt dat in? Jouw organisatie heeft geen dure onderhoudscontracten meer nodig, omdat de telefooncentrale geen fysieke aanwezigheid meer heeft. Dát is pas ideaal! Bovendien kunnen een heleboel nieuwe functies veel gemakkelijker geïntegreerd worden, denk maar aan vast-mobiel integratie! De kers op de taart is nog wel dat jouw organisatie met hosted telefonie ook nog eens flink bespaart op abonnementen en gesprekskosten. Dat is fijn voor de hosted telefonie rekening!

Waarom?

Hosted telefonie wordt draaiende gehouden door middel van beveiligde datacenters van de Nederlandse Provider, de toestellen bij jou op kantoor zijn dan via het Internet verbonden met de telefooncentrale in de cloud. Hosted telefonie is overduidelijk de beste keuze voor jouw organisatie, als je het niet zou nemen, dan ben je eigenlijk een dief van je eigen portemonnee, oftewel een dief van je organisaties portemonnee. Wees geen dief en kies er vandaag nog voor om hosted telefonie voor jouw organisatie te regelen van de Nederlandse Provider!