Impact corporate logo design
Image default
Computers / Internet / Searching

Bezoekers digitaal en snel ontvangen.

Je bent gewend om je bezoek te registreren en aan te melden bij aankomst bij de receptie. De bezoeker moet zich aanmelden bij de balie en de receptionist geeft dit vervolgens door. Dit kan voor extra werk zorgen en voor vertraging. Het kan allemaal sneller! Je kan je bezoek nu ook digitaal registreren met behulp van een digitale receptie.

Bezoeker digitaal registreren
Je kan mensen nu uitnodigen via het digireceptie WebPortaal. De bezoeker ontvangt een uitnodigingsmail in je eigen huisstijl met een QR-code, routebeschrijving en parkeerinstructies. Je kan als bezoeker zijnde je makkelijk aan- en  afmelden bij de bezoekerstablet door de QR-code te scannen. Omslachtig registreren op papier wordt nu razendsnel digitaal inchecken. Als medewerker zijnde krijg je direct een mail/push-notificatie als de bezoeker zich heeft aangemeld met de aanwezigheid registreren app.  Zo wordt je meteen op de hoogte gebracht als je bezoeker aanwezig is.

Tijdrovende receptietaken uit handen nemen
DigiReceptie kan onnodige tijdrovende receptietaken uit handen nemen, waardoor de receptionist(e) zijn/haar aandacht volledig kan geven aan uw bezoeker. Je klanten zijn een zeer waardevol bezit. Je gunt je klant een bezoekerservaring die aansluit bij de visie van je bedrijf. Door de bezoekersregistratie te digitaliseren kan je een goede eerste indruk aan je klant geven. Je verandert een gewoon bezoek in een leuke klantreis.

Hoe werkt het?
Digireceptie is makkelijk te gebruiken en te volgen in de volgende 7 stappen. De eerste stap, maak een afspraak via het portaal of via uw eigen online agenda. Vervolgens hoef je bij de tweede stap niks te doen, dit gebeurt automatisch. Bij de tweede stap wordt er automatisch een uitnodiging per mail naar de bezoeker gestuurd met instructies en corona regels. Stap drie, De bezoeker meld zich met de QR-code simpel en snel aan door deze contactloos te scannen. Als de bezoeker dit gedaan heeft, moet de bezoeker stap vier voltooien, het ondertekenen van de voorwaarden. De op een na laatste stap is het doorlopen van de corona vragen en als dit gedaan is kan de laatste stap plaatsvinden. De laatste stap is dat de afspraakeigenaar een bericht krijgt dat de bezoeker aanwezig is. Simpel, eenvoudig en snel!

http://www.economy.nl