Impact corporate logo design
Image default
Travel

Beleef de natuur op de camping in Oostenrijk

Vraag kampeerders waarom ze kiezen voor kamperen en ze zullen je wijzen op de natuurlijke omgeving. Geen enkele vorm van vakantie laat je één worden met de natuur.

In Oostenrijk betekent dat je deel wordt van een imposant landschap. Denk aan majesteuze Alpen, met hun wit besneeuwde toppen. De kraakheldere bergmeren en de bossen die geen einde lijken te kennen.

Actieve camping vakantie

Oostenrijk is echter veel meer dan alleen een mooi plaatje. Het is ook een mekka voor de actieve en sportieve vakantieganger. De ene dag onderneem je een stevige hike door de bergen, de andere dag ga je lekker kanoën of raften. Of je zoekt het hogerop en gaat parasailen. Als een vogel zeil je tussen de bergen door.

Culturele stedentrip

Ook als je even cultuur wilt snuiven zit je goed. Nee, we doelen niet op de animatieclub/kidsclub op de camping (al zitten daar ook echte artiesten bij), maar op de vele attracties die je vanaf de camping makkelijk kunt bereiken. Wat dacht je van het romantische Wenen, waar je Schloss Schönbrunn kunt bezoeken. Dit enorme paleis is in 1997 door UNESCO uitgeroepen tot Werelderfgoed!

Vergeet ook niete en bezoek te brengen aan Salzburg, de geboorteplaats van Mozart, of aan Innsbruck in Tirol.

Luxe vakantie op de camping in Oostenrijk

De camping is de perfecte uitvalsbasis om Oostenrijk door en door te leren kennen. Toch lijkt dit niet iedereen te kunnen overtuigen. Want sommige liefhebbers van de natuur hechten ook waarde aan comfort. Daarom biedt glampings.nl je verschillende luxe kampeeraccommodaties op campings in Oostenrijk.

Met zo een luxe camping heb je het beste van twee werelden: het comfort van een hotel en de natuurlijke vrijheid van de camping. Kom maar eens kijken op onze site en boek direct je verblijf op de camping in Oostenrijk.