Impact corporate logo design
Image default
Computers / Internet / Searching

ADTS – Verschillende diensten ADTS

ADTS

Als u opzoek bent naar een partner die u advies kunt geven in ICT bent u bij ADTS aan het juiste adres. Het bedrijf biedt naast ICT advies ook ICT diensten aan. Zo bent u met de ICT security dienst van ADTS beschermt tegen hackers.

Advies in ICT

ADTS kan u advies geven in ICT. Door de jarenlange ervaring in de ICT dienstverlening kan het bedrijf u goede adviezen geven in het opzetten van een cloud infrastructuur, het integreren van cloud werkplekken en advies geven in het verlagen van uw ICT kosten. Hierdoor zullen bedrijfsprocessen binnen uw bedrijf sneller en efficiënter verlopen.

ICT diensten

Naast het geven van advies biedt ADTS ook verschillende diensten aan. Zo wordt u geheel ontzorgt door het bedrijf. ADTS zorgt ervoor dat diensten en mensen optimaal samenwerken. U wilt natuurlijk dat de communicatie binnen uw bedrijf zo goed mogelijk verloopt. Met unified communications van ADTS wordt dit een stuk makkelijker. Hierdoor wordt communiceren met collega’s of partners die zelfs in een ander land werkzaam zijn makkelijk.

ICT security

ADTS biedt ook ICT security aan. Een waterdichte ICT security is van cruciaal belang voor ieder bedrijf in deze tijd. Cybercriminaliteit is namelijk aan de orde van de dag. ADTS bouwt een goede ICT security zodat u gewapend bent tegen indringers van buitenaf. Dit doet het bedrijf door gebruik te maken van een next-generation firewall. Dit zijn dynamische systemen waar u handmatig per apparaat kunt instellen wat er wel toegelaten mag worden en wat niet. Ideaal dus.

Kies dus voor ADTS ICT als uw ICT partner. Het bedrijf kan u een goed advies geven over ICT en biedt verschillende ICT diensten aan waardoor uw bedrijfsprocessen sneller en efficiënter verlopen. Met behulp van de ICT security dienst van ADTS bent u gewapend tegen hackers.

https://www.adts.nl/

Related Posts

Klussen in quarantainetijd

Kartonnen dozen voor iedere situatie

Het ideale ‘recept’ voor een gezonde levensstijl